AcasăBirmaniaCriza din Myanmar pare să se îndrepte spre un război civil devastator....

Criza din Myanmar pare să se îndrepte spre un război civil devastator. Sunt raportate ciocniri armate tot mai dese între forțele regimului și grupări armate

-

Criza politică din Myanmar, transformată într-o baie de sânge de către junta militară care a preluat puterea, se îndreaptă spre un conflict intern masiv, la fel ca cel din Siria, a avertizat ONU.

„Mă tem că situaţia din Myanmar este un conflict în plină expansiune. Statele lumii nu trebuie să permită repetarea greşelilor ce au dus la conflictul din Siria”, a declarat Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet.

Semnalul de alarmă vine în condițiile în care, potrivit relatărilor unor organizații locale pentru apărarea democrației și a drepturilor omului, cel puțin 700 de constestatari ai puterii militare aare s-a instalat la 1 februarie au fost uciși cu brutalitate, iar alte mii au fost răniți.

mai mult la  /www.stiripesurse.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...